Здравей, това е блога на Gush!

Ние сме екип от едно семейство и приятели на свободна практика.
Нашите продукти носят послание и са направени с грижа за хората и Земята.

С първата тема продукти – колекция за живот Без опаковка
предоставяме възможност за избор и споделяме готови решение със сетове за пренасяне на домашна храна извън дома и живот с нулеви отпадъци.

Избираме естествени материали – стомана, дърво и стъкло, като най-добро решения за хората и Земята, за тази нужда. Произвеждаме в реномирани фабрики, доказали се в работата с производители на световно ниво и с нужните сертификати за качество.

С втората тема продукти – колекция Прегръдка
докосваме най-милите и свидни същества на света – нашите сбъднати вълшебства, нашите деца. Използваме 100% органични суровини – памук и вълна, изплетена у нас с качество, с което се гордеем.

Мечтаем с нашата прегръдка да докосваме по един неповторим начин. Да присъстваме в ежедневието на хората, които ни се доверяват и да бъдем надеждна подкрепа за здравословен живот – живот свързан със себе си, живот свързан с Природата.

За нас грижата за хората и Земята, качеството на изпълнение, функционалността и визията са основни критерии за създаването на продуктите на Gush. Мечтаем да срещнем и докоснем и теб, читателю:).

С поздрав,
Gush

p.s. Нашето вдъхновение е нашето сбъдното вълшебство – нашето дете. Импулс е огромното ни желание да бъдем подкрепа в нейното израстване и изграждане на нейния вътрешен и външен свят. Този свят, в който живеем, и онзи, в който ще живее без нас.