Gush на 7 – седем години в устойчива прегръдка

рожден ден Gush

 

Да, прегръдката е от значение както за децата, така и за родителите. Знаем за нейните магични свойства да зарежда тялото и душата с хармония и топлина.

Знаем колко ценно е докосването. Знаем как пее сърцето, когато се гушкаме с любимите хора, когато споделяме близостта и доверието и усещаме уютната защита на любовта.

Създавайки марката Gush, ние избрахме прегръдката за свой водач и се отправихме на дълго пътуване, което продължава вече седем години.

Първите седем са основополагащи, а именно днес, в Световния ден на прегръдката, Gush празнува своя седми рожден ден. Поставихме основите и пораснахме гушнати – отдадени и отдаващи.

Пораснахме, подкрепяйки се, и продължаваме да растем с уважение към природата и с надеждна подкрепа в посрещането и отглеждането на най-малките през първите години от развитието им – времето, в което нежността, мекотата и допирът играят водеща роля за оформянето на детското светоусещане и променят до неузнаваемост вътрешния свят на родителя.

Reduce, Reuse, Recycle

Нашата ангажираност към по-устойчив начин на живот е основен критерий за вземане на решения, начин на живот и движеща сила за категория Без опаковка и Прегръдка на Gush. Избираме да ограничаваме придвижването с личен автомобил, когато това е възможно; използваме текстилни торби за пазаруване; изхвърляме отпадъците разделно.

Принципът „Reduce. Reuse. Recycle“ е неизменна част от ежедневието ни, в който вярваме безрезервно. Често си напомняме, че живеем в споделена среда, в която всичко е свързано в една огромна прегръдка! С възхищение от  тази свързаност, вярваме, че всички заедно сме  способни да градим по-добра, по-чиста и откликваща реалност за всички.

Reduce, Reuse, Recycle

И тази година избрахме „почерпката“ за всички нас да прегърне  „дете на Уганда“. Чрез фондация Усмивка за Африка и техния неуморим труд да създадат условия на деца сираци (и не само) за образование, храна, лечение, и много други форми на грижа, подкрепа и любов. Едно от децата, което благодарение на дейността на фондацията се обучава в училище DULO Nursery and Primary school получава от нас годишна стипендия за предстоящата учебната година, която при тях стартира на 5-ти февруари.

Честит рожден ден, Gush! Ти се роди в прегръдката на едно семейството и заживя свой собствен живот, изпълнен с призвание и смисъл! Най-сърдечно благодарим на всеки, който стана част от това незабравимо преживяване. Пътуването продължава. Бъдете здрави, автентични и свързани с прегръдката на чудото, наречено Живот!

Екип Gush