ЗА GUSH

Gush е българска марка с екип от едно семейство и приятели на свободна практика

„Когато се прегърнем и сърцата ни се свържат,
усещаме, че не сме отделни същества.“

Цялата ни дейност е мотивирана от идеята да ви предложим интересни, обезателно функционални и практични продукти, които доставят радост, комфорт и удобство. Всяка колекция има своята история, кауза и мисия. С отворено сърце мечтаем тяхното послание да бъде съзнато и прегърнато.

Произвеждаме лимитирани серии стоки с високо качество и обещанието, че ако на вас лично не ви допаднат, можете да ни ги върнете.

Като производители, използваме капацитет на фабрики в България и чужбина, но само на такива, които са доказали през годините, че притежават опит на световно ниво и са заслужили доверието на партньорите си.

Майките на Gush

С дълбока благодарност към хората, които ни се
доверяват и тези, които ни подкрепят.

Представяме вимайките на Gush, a също и на Леa Флорентине,
Елинор, Оги и Вито, Крис и Александър, Ади, Сияна, Елин, Матея и Ваня, и Димитър.

Майките на Gush и техните семейства изпозлват
продуктите на Gush преди да ги предложим на вас.


Кремена

Медия дизайнер и майка на Леа Флорентине. Тя даде образ на нашето Gush и той заживя! Благодарим ти, че си първата и незабравима подкрепа!


Ваня

Взискателна към детайлите и винаги аргументирана. Сантиментална и гушклива по природа. Благодарим ти, Ваня, че си част от нашето преживяване! Майка на фея Елинор.


Бойка

Майка на двама юнаци, която, колкото и да е заета, светкавично се включва с коментари и препоръки. Благодарим ти, че споделяш време и за Gush!


Екатерина

Майка на Крис и Алекс, автор на Ekaterina’s Cookbook, творец на чудеса. Тя помага на всички, не подмина и нас. Безкористна препоръка от непознат е невероятен стимул и светлина за началото на една мечта. Благодарим ти, Кате!


Станка

Автор на блога Know How To Cook, посланик на Food Revolution в България и доброволец във фондация „За храната“. Майка на Ади. Тя ни потърси! Публично се възхити на нашето начало, което ни даде много кураж! Оказа се, че имаме и обща кауза -популяризирането на домашен обяд в кутия (без срам и подигравки). Благодарим ти, Таня!


Яна

Инженер, но стилист по призвание. Майка на Сияна – детето, което не обича да бъде гушкано! Е, тази гледна точка също ни е много важна! Благодарим ти, Яна!


Денис

Помага на хората да си изяснят визията и функционалността на своя дом преди да са го построили и ремонтирали, майка на Елин. О, тя винаги знае защо и как! Благодарим ти, Дени!


Стефка

Психолог, майка на Матея и Ваня, и фея на нашето семейство. Благодарим от сърце за подкрепата, която ни оказваш.


Веси

Майка на детето, чиято прегръдка разтапя и изпълва съдържанието на Gush. Благодарим ти, Веси!


Лъчезара, майка на Божидара и Gush

Идеята за Gush се зароди в мен по време на майчинството, в търсене на най-доброто за моето дете и цялото семейство. Благодарна съм за Божидара – мое най-силно вдъхновение и нейния баща, с когото споделяме родителство и Gush.

За нас Gush е вълнуващо преживяване,
мечтаем да бъде и за вас,

Лъчезара, Благовест и Божидара,
Gush

Made in Bulgaria
с подкрепата на приятели на свободна практика по света и у нас