ЗА GUSH

Gush е българска марка
с екип от едно семейство и приятели на свободна практика

Нашите продукти носят послание и са направени с грижа за хората и Земята

С първата тема продукти – колекция за живот Без опаковка
предоставяме възможност за избор и споделяме готови решение със сетове за пренасяне на домашна храна извън дома и живот с нулеви отпадъци.

Избираме естествени материали – стомана, дърво и стъкло, като най-добро решения за хората и Земята, за тази нужда. Произвеждаме в реномирани фабрики, доказали се в работата с производители на световно ниво и с нужните сертификати за качество.

С втората тема продукти – колекция Прегръдка
докосваме най-милите и свидни същества на света – нашите сбъднати вълшебства, нашите деца. Използваме 100% органични суровини – памук и вълна, изплетена у нас с качество, с което се гордеем.

Мечтаем с нашата прегръдка да докосваме по един неповторим начин. Да присъстваме в ежедневието на хората, които ни се доверяват и да бъдем надеждна подкрепа за здравословен живот – живот свързан със себе си, живот свързан с Природата.

За нас грижата за хората и Земята, качеството на изпълнение, функционалността и визията са основни критерии за създаването на продуктите на Gush. Мечтаем да срещнем и докоснем и теб, читателю:).

p.s. И да, нашето вдъхновение е нашето сбъдното вълшебство – нашето дете. Импулс е огромното ни желание да бъдем подкрепа в нейното израстване и изграждане на нейния вътрешен и външен свят. Този свят, в който живеем, и онзи, в който ще живее без нас.

Майките на Gush

С дълбока благодарност към хората, които ни се
доверяват и тези, които ни подкрепят.

Представяме ви майките на Gush, a също и на Леa Флорентине,
Елинор, Оги и Вито, Крис и Александър, Ади, Сияна, Елин, Матея и Ваня, и Димитър.

Майките на Gush и техните семейства изпозлват
продуктите на Gush преди да ги предложим на вас.


Креми

Медия дизайнер и майка на Леа Флорентине. Тя даде образ на нашето Gush и той заживя! Благодарим ти, че си първата и незабравима подкрепа!


Ваня

Взискателна към детайлите и винаги аргументирана. Сантиментална и гушклива по природа. Благодарим ти, Ваня, че си част от нашето преживяване! Майка на фея Елинор.


Бойка

Майка на двама юнаци, която, колкото и да е заета, светкавично се включва с коментари и препоръки. Благодарим ти, че споделяш време и за Gush!


Екатерина

Майка на Крис и Алекс, автор на Ekaterina’s Cookbook, творец на чудеса. Тя помага на всички, не подмина и нас. Безкористна препоръка от непознат е невероятен стимул и светлина за началото на една мечта. Благодарим ти, Кате!


Станка

Автор на блог, майка на Ади. Тя ни потърси! Публично се възхити на нашето начало, което ни даде много кураж! Оказа се, че имаме и обща кауза – популяризирането на домашен обяд в кутия. Благодарим ти, Таня!


Яна

Инженер, но стилист по призвание. Майка на Сияна – детето, което не обича да бъде гушкано! Е, тази гледна точка също ни е много важна! Благодарим ти, Яна!


Денис

Помага на хората да си изяснят визията и функционалността на своя дом преди да са го построили и ремонтирали, майка на Елин. О, тя винаги знае защо и как! Благодарим ти, Дени!


Стефка

Психолог, майка на Матея и Ваня, и фея на нашето семейство. Благодарим от сърце за подкрепата, която ни оказваш.


Веси

Майка на детето, чиято прегръдка разтапя и изпълва съдържанието на Gush. Благодарим ти, Веси!


Аз съм Лъчезара,
майка на Божидара и Gush

Идеята за Gush се роди в мен по време на майчинството, в търсене на най-доброто за моето дете и цялото семейство. Благодарна съм за Божидара – мое най-силно вдъхновение и нейния баща, с когото споделяме партньорство, родителство и Gush.

За нас Gush е вълнуващо преживяване,
мечтаем да бъде и за вас!

Лъчезара, Благовест и Божидара,
Gush

Made in Bulgaria

*с подкрепата на приятели на свободна практика,
по света и у нас.