Честита Коледа

Честита Коледа, читателю!

С пожелание коледния дух да е с нас хората целогодишно, споделяме с теб нещо лично – писмо от Дядо Коледа до Божидара, нашето родено вълшебство и вдъхновение за живия живот.

Имаме разрешението на дъщеря ни за това споделяне.
Мечтаем с лекота да споделя себе си със света, в който живее.

Да бъде и за теб!

p.s. В очакване на Новата година, поставяме началото на нашия блог, споделяйки с вас нещо много съкровено, пазете го! Нека бъде подкрепа за търсещите!

Това е и намерението за блога ни –  да бъде подкрепа!

Весела Коледа и Сбъдната Нова Година

писмо от Дядо Коледа

 

= = =

Здравей, Божидара,

Много харесвам твоето любопитство и желанието ти да знаеш!

Пиша, за да отговоря на въпросите ти, ако случайно не се видим, кой знае!

В моя свят има много елфи с големи уши, ти за някой специално ли питаш? Един от елфите ми се грижи за доставките в твоя град, той подготвя всичко. Много е подреден и прецизен, казва се Емо. Ще му предам поздрави от теб, нали може?

Успявам да доставя подаръци на всички деца, разбира се с магия. Магията на вярата на децата в мен е тази, която ми дава сили да успявам. Благодаря и на теб за вярата в доброто! Знаеш, когато доброто се множи, светът става светъл и блести, сияе от красотата на светлината, която искри от сърцата на хората.

Ти знаеш, Божидара, във всеки от нас има светлина, коледният дух само я разпалва и напомня, че всеки ден в годината можем да бъдем добри и заедно, трябва само да го пожелаем.

Сега, надявам се получи отговорите на въпросите, които ми изпрати. Пази си писмата от мен и ги прочитай, когато искаш през годината. Надявам се пазиш и предишното писмо, когато получи караваната.

Не знам колко от подаръците, които пожела, ще достигнат до теб, но вярвам, че можеш да си благодарна за всичко, което имаш.

Доброто ти сърце свети чак до Лапландия!

Прегръщам те, Божидара,

Дядо Коледа

p.s. Сега, когато можеш да четеш, притежаваш голяма сила! Използвай я мъдро.