Храна от дома. Още един начин да останем свързани с ценностите си.

Има много причини да предпочиташ домашна храна.
За нас домашната храна не e само за наяждане, тя е много повече от това, тя е връзка с дома и всичко онова, което в него живее.
Gush

…Ядем я разбира се, и то с апетит, а заедно с тялото, храним и духа с подкрепата на цялото семейство – онова цяло, в което си цял и радостен от този факт, приет и зачетен, променяйки се към най-доброто си аз.

Може да не е съвсем традиционно семейство, разбира се. Може да е твоето всичко, онова, в което растеш и хубавееш в безтегловна, упс- безусловна, любов.

стоманена кутия за хрна Gush 800ml

Има едни такива положения, когато твоите ценности са ценности и на друг, който е успял да ги превърне в услуга и/или продукт и да ги предложи на тези, за които ще са интересни и полезни, например мммм… една прекрасна кулинария. А вие, за кого се сетихте? : ) Аз се сещам за още двайсетина.

Та. От тази кулинария можеш да си вземеш вкуснотии за дома и да пренесеш нечия творба, изработена с общите ви ценности, в твоя дом. А това е пир! Да нахраниш сетивата си, подкрепяйки нечие предприемачество, без излишни опаковки, е смисъл! Да, има и такъв начин, и ето и ни нас!

slider03

Просто ни вземете с вас, дали когато излизате с домашна храна или когато взимате храна от „онова място“, просто ни вземете с вас! Нашите продукти са подкрепа за мнозина в най-забавни и интересни ситуации, но преди всичко трябва да се знае, че вършат работа за милиони еднократки. Спестявате ги на себе си, спестявате ги на Земята. Другите екстри, които получавате с тях ги знаете.

Няма да смятаме колко ще спестите не себе си и на Земята, защото всяка сметка ще е грешна, но да се знае, няма къде да го трупаме вече този излишен боклук. Няма място, разберете. 

Земята е наш дом. Е, това го знаят всички. Но го подреждаме малцина, …време си е вече да подканим ний мнозина и да спретнем на Земята смисъл за децата.

Ето ни и нас в цялата ни прелест:
кутийки за бебоци, шишета за младоци,
термосче за мама, да пие чай засмяна;
татко пък да носи кафето си в колата.
За салатка свежа, таратор без чесън, .. или сетове за всеки,
избрал живот без опаковка.

Смисъл за теб и децата, бъдещето на Земята.

без опаковка zerowaste